خرید انواع میوه خشک کن خانگی و صنعتی | قیمت روز کارخانه | خشک کن سبزی و میوه

میوه خشک کن ها ابزارهایی مخصوص به منظور خشک کردن میوه و سبزی هستند که با استفاده از سیستم های گرمایشی و همینطور چرخش هوا توسط فن های سیرکوله، شرایط را برای گرفتن رطوبت مواد مختلف فراهم کرده و در کوتاه ترین زمان ممکنه میوه یا سبزی خشک شده را آماده می کند. در ادامه به معرفی ویژگی های میوه خشک کن های خانگی و صنعتی اندیشه سبز می پردازیم.

اسلایسر کشویی دستی ارزان

8,000,000 تومان8,500,000 تومانخرید و توضیحات

میوه خشک کن چیست ؟

میوه خشک کن یا خشک کن میوه دستگاهی است که با استفاده از آن میتوان میوه یا سبزی ها را خشک کرد. فرایند خشک کردن این دستگاه ها نسبت به روش های سنتی خشک کردن میوه و سبزی ، اولا بسیار سریعتر می باشد ، در ثانی کیفیت محصول تولیدی به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

میوه خشک کن ها نمونه های مختلفی دارند که امکان استفاده از آنها را در خانه ، کارگاه یا کارخانه های تولید میوه ی خشک فراهم میکند. در صورتی که امکان فروش میوه های خشک را داشته باشید، با استفاده از یک دستگاه خشک کنی به راحتی می توانید درآمد بالایی کسب نمایید.

انواع میوه خشک کن ها از نظر نوع مصرف :

انواع میوه خشک کن ها از نظر نوع مصرف - اندیشه سبز

میوه خشک کن ها دارای مدل های مختلفی هستند که امکان استفاده در خانه ، کارگاه یا … را دارند. اما این مدل ها نسبت به یکدیگر تفاوت هایی دارند که در ادامه به بررسی ویژگی های دستگاه های خانگی و صنعتی خواهیم پرداخت.

– میوه خشک کن خانگی :

میوه خشک کن های خانگی حجم کوچکتری دارند و از این رو امکان نگهداری از آنها در داخل خانه و حتی داخل آشپزخانه به راحتی امکان پذیر است. این نوع از خشک کن ها عموما به صورت برقی طراحی میشوند تا امکان استفاده از آنها برای تمامی افراد خانه به راحتی امکان پذیر می باشد و نیاز به تنظیمات فنی و یا لوله کشی گاز نداشته باشند.

– میوه خشک کن صنعتی و کارگاهی :

میوه خشک کن های صنعتی و کارگاهی محدودیتی در ابعاد ندارند و امکان تولید آنها به صورت چند کابین فراهم می باشد. این نوع از میوه خشک کن ها برای تولید میوه و سبزی خشک شده به صورت انبوه طراحی و تولید شده اند. محیط نگهداری این نوع از میوه خشک کن ها باید ویژگی های خاصی از جمله امکان لوله کشی آلایند ها به بیرون از اتاق و … را داشته باشند.

انواع میوه خشک کن ها از نظر انرژی مصرفی :

انواع میوه خشک کن ها از نظر انرژی مصرفی - اندیشه سبز

گرمای مورد نیاز برای خشک کردن میوه ها باید از طریق انرژی هایی همچون برق ، گاز یا گازوئیل مهیا شود. در ادامه به بررسی ویژگی های میوه خشک کن های بیان شده می پردازیم :

– میوه خشک کن برقی :

در این دستگاه ها از المنت برای تولید گرما استفاده میشود. عموما میوه خشک کن های برقی ظرفیت پایینی دارند و در مدل های خانگی طراحی و تولید میشوند چراکه انرژی مصرفی آنها برای نمونه میوه خشک کن های صنعتی بسیار بالا می باشد و از این رو استفاده از المنت ها در میوه خشک کن های برقی صرفه اقتصادی ندارد.

خشک کن میوه های گازی هیچ آلودگی ای ایجاد نمیکنند و از این رو به راحتی میتوان در داخل خانه از آنها استفاده کرد.

– میوه خشک کن گازی :

میوه خشک کن های گازی متداول ترین نوع میوه خشک کن ها در داخل ایران می باشد. قیمت پایین گاز و توان گرمادهی بالای این دستگاه ها سبب شده است که استفاده از آنها به صورت گسترده ای مقرون به صرفه باشد. این میوه خشک کن ها در مدل هایی با ابعاد کوچک با پیلوت و شمعک عرضه میشوند و در مدل های بزرگ از مشعل های گرماتاب در آنها استفاده میشود.

میوه خشک کن های گازی دارای محفظه ی احتراق می باشند و آلاینده های تولیدی توسط آنها از قسمت دودکش به بیرون از فضای کابین منتقل میشود.

– میوه خشک کن گازوئیلی :

میوه خشک کن های گازوئیلی در ابعاد بزرگ طراحی و تولید میشوند. غالبا سوخت گازوئیل در مدل هایی که به صورت چند کابین طراحی می شوند کاربرد دارد. در این دستگاه ها از مشعل های ایران رادیاتور استفاده میشود که بسته به ابعاد میوه خشک کن توان گرمای تولیدی میتواند افزایش داشته باشد.

– میوه خشک کن های دوگانه سوز :

میوه خشک کن های دوگانه سوز دارای سوخت گازی-برقی می باشند. چنین میوه خشک کن هایی به صورت سفارشی طراحی و تولید میشوند. یکی از سوخت ها به عنوان سوخت پایه انتخاب شده و سوخت دیگر به منظور استفاده در شرایط اضطراری روی میوه خشک کن نصب میشود.

تجهیزات مورد استفاده در میوه خشک کن ها :

تجهیزات مورد استفاده در میوه خشک کن ها - اندیشه سبز

بسته به ابعاد دستگاه و همینطور نوع کاربری خانگی-صنعتی آن، خشک کن ها دارای تجهیزات مختلفی می باشند که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم :

– سیستم های گرمایشی :

سیستم های گرمایشی به نوع میوه خشک کن بستگی دارد. برای مثال در نمونه های برقی از المنت و در نمونه های گازی از شیربرقی با پیلوت یا مشعل های قدرتمند استفاده میشود. در نمونه میوه خشک کن های گازی و گازوئیلی استفاده از دودکش برای خروج آلاینده های ایجاد شده در محفظه ی احتراق میوه خشک کن اجباری می باشد.

– سینی و کشو :

کشو محلی می باشد که سینی ها در داخل آن قرار می گیرند. سینی ها نیز که عموما از جنس گالوانیزه ، استیل یا مفتول می باشند ، محل قرار گیری میوه های خشک شده می باشند.

سینی ها به صورت مشبک طراحی و تولید میشوند و به منظور قرار گیری آسان اسلایس ها روی آن و همینطور جلوگیری از چسپندگی میوه ها به بدنه ی سینی، از توری های پلی اتیلن استفاده میشود که همراه با میوه خشک کن توسط کارخانه اندیشه سبز ارسال خواهد شد.

توری ها قابل شستشو بوده و به صورت کاملا بهداشتی طراحی و تولید میشوند.

– سیستم تهویه و رطوبت گیری :

یکی از مهمترین فاکتورها در میوه خشک کن ها، سیستم تهویه می باشد. تهویه مناسب ، هوا را در تمامی کشو ها به صورت مساوی تقسیم میکند و در نتیجه گردش مناسب هوا، خشک شدگی اسلایس های میوه یکنواخت و استاندارد خواهد بود.

برای تهویه از فن استفاده میشود که کارخانه اندیشه سبز عموما از فن های دمنده که از جمله برندهای شناخته ی شده ی داخلی می باشد و سرعت چرخش 2800 دور در دقیقه را دارد استفاده می کند.

سیستم رطوبت گیر نیز شامل فن های 12 سانتیمتری می باشد که رطوبت موجود در داخل کابین را به بیرون از آن منتقل میکنند.

اسلایسر میوه خشک کنی :

اسلایسر میوه خشک کنی از جمله تجهیزات جانبی می باشد که برای خشک کردن استاندارد میوه باید از آن استفاده شود. اسلایسر ها ، میوه ها را با ضخامتی مشخص اسلایس می کنند و در نتیجه یکسان بودن ضخامت میوه ها سبب میشود که مدت زمان خشک کنی تمامی اسلایس ها یکسان بوده و راندمان کلی میوه خشک کن افزایش پیدا کند.

اسلایسرها در انواع مدل های دستی ، برقی و پنوماتیکی طراحی و تولید میشوند.

هسته گیر میوه :

هسته گیر ها به منظور جدا کردن هسته با سرعت بالا مورد استفاده قرار میگیرند . با استفاده از هسته گیر ها می توان هسته ی میوه ی مدنظر ار با کمترین اتلاف در آن آماده ی اسلایس کردن کرد. بدون استفاده از هسته گیر مدت زمان لازم برای جداکردن دستی هسته ها به شدت افزایش یافته و بخصوص در استفاده ی کارگاهی و صنعتی ، مشکل ساز خواهد بود.

هسته گیر ها در انواع مدل های دستی و یا پنوماتیکی طراحی و تولید میشوند.

مدت زمان خشک شدن میوه در داخل دستگاه به چه عواملی بستگی دارد ؟

مدت زمان خشک شدن میوه در داخل دستگاه به چه عواملی بستگی دارد ؟ - اندیشه سبز

مدت زمان خشک شدن میوه به نوع میوه و سبزی دارد. هر چقدر که میوه آبدارتر باشد، مدت زمان خشک شدن آن افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین اندازه ی اسلایس ها نیز در زمان خشک کنی آنها تاثیر دارد. هر چقدر ضخامت بیشتر باشد ، زمان خشک کنی افزایش پیدا میکند.

ذکر این نکته ضروری است که متوسط زمان خشک شدن سبزی ها بسیار کمتر از میوه می باشد.

ظرفیت میوه خشک کن چگونه تعیین می شود ؟

ظرفیت میوه خشک کن ها را نمیتوان به صورت دقیقی بیان کرد. دلیل این امر تفاوت در وزن میوه ها، میزان آب داخل آنها و همینطور حجم آنها می باشد.

البته امکان بیان ظرفیت اسمی با توجه به میوه های همسان وجود دارد. برای مثال مدت زمان خشک شدن پرتقال و لیمو اسلایس شده تقریبا یکسان می باشد.

مشاوره رایگان پیش از خرید :

در صورتی که نیازمند کسب مشاوره برای خریداری میوه خشک کن هستید میتوانید با کارشناسان بخش فروش کارخانه اندیشه سبز در تماس باشید تا بهترین میوه خشک کن متناسب با نیاز شما را معرفی کنند. فرایند مشاوره کاملا رایگان می باشد.

گارانتی و خدمات پس از فروش :

کارخانه اندیشه سبز نزدیک به 30 سال می باشد که در تولید انواع تجهیزات صنعتی از جمله میوه خشک کن ها فعال می باشد. این واحد تولیدی گارانتی معتبری را برای میوه خشک کن های تولیدی خود نظر گرفته شده است تا امکان رفع مشکلات احتمال تا پایان مدت زمان گارانتی به راحتی امکان پذیر می باشد. همچنین 10 سال خدمات پس از فروش به منظور سهولت در تهیه قطعات جانبی در سال های پس از خرید فراهم شده است تا خریدار امکان تهیه آسان قطعات دستگاه خریداری شده خود را داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای اطلاع از پاسخ به نظر خود، شماره همراه را در کادر زیر وارد کنید.